Basilius in de lente


  • benodigdheden (4 personen)

  • 4lamsribstukjes
  • 20shiitake
  • 0,5llamsfond
  • 4witte asperges
  • 2sinaasappelen
  •  pesto
  • 20nieuwe aardappelen
  •  gember
  •  Basilius

Bereiding

Kuis het lamsvlees en laat gedurende 24u marineren met gember, tuinkruiden, peper en zout.

Schil de asperges en kook ze al dente. Reinig de shiitake en bak af. Kook de nieuwe aardappelen met schil en pel ze. Wentel ze in olijfolie met wat zout.

Pel de sinaasappels a vif en snij ze fijn. Kook de fijne julienne drie maal en laat konfijten.

Maak een zoetzure saus op basis van sinaasappel, suiker en lamsfond. Smaak af met Basilius.

Werk af met wat pesto.

Koken met Guillaume
Korte Lane 20 - 8000 Brugge
www.guillaume2000.be