De bieren


 • Judith

  Judith is een goudblond bier met hergisting op fles. De zachte aroma’s in de neus en op de tong zijn afkomstig van de lindebloesems. De gerste-, rogge- en zuurmout zorgen voor een afgeronde volmondigheid. De afdrong wordt gedomineerd door een fijne bitterheid door de Aurorahop die ook de zachte kruidigheid versterkt.

  Judith
 • Galbert Van Brugge

  Galbert van Brugge is een Vlaams Roodbruin bier die 8 maanden heeft gerijpt op Franse eiken vaten. De gemengde gistingswijze zorgt voor een complexe combinatie van zachtzurige toetsen en fruitige esteraroma's. Daarnaast zorgen de gebruikte gerstemouten voor een milde karameltoets.

  Galbert Van Brugge
 • Den IJzeren Arm

  Den Ijzeren Arm is een viergranentripel met dryhopping. Het bevat 2 hopsoorten namelijk Styrian goldings en Challenger.

  Den IJzeren Arm
 • De Witte Zwaan

  De witte zwaan is een troebel bier met een storting van 30% tarwemout aangevuld met 2 pilsmouten. De aroma's zijn overtuigend kruidig door het gebruik van kamille en een Duitse hop namelijk Hallertau Perle.

  Daarnaast zorgt de gist voor de fruitig aroma van banaan met als afsluiter een zoete toets van de acacia honing.

  De Witte Zwaan
 • Basilius

  Basilius is een donker koperkleurig bier van 7% alc. VOL. Dit dorstlessend bier haalt zijn zachte karamelaroma's uitsluitend uit de gebruikte gerstmouten. De hopsoorten zorgen daarentegen voor een subtiel fruitig (sinaasappel) en kruidig aroma en een verfijnde bitterheid.

  Basilius